Frakt & Retur

Into 1.Consegna informasjon som er nødvendig
 *** Den informasjon som er nødvendig for skipsfarten er ditt fulle navn, adresse og antall telefono.Si informert om at vi kan sende bestillingen gjennom CAP-adresse, og PO bokser eller lignende adresser er ikke tilgjengelige for skipsfart. < br />  *** Sørg for at du skriver inn riktig adresse og kontaktnummer. *** Ta 8-12 dager for levering av varen din.
 *** Vi sender deg sporingsnummeret i 36-48 timer etter at betalingen er mottatt.
 *** Sporingsnummer å verifisere i:
 EMS nettside: http://www.ems.com.cn/
 DHL nettside: http://www.dhl.com/en.html av http://track.dhl-usa.com/TrackByRef.asp?nav=TrackByRef

2.METHOD Shipping
 Vanligvis bruker vi EMS som en metode for spedizione.Ma for noen fylker, vil vi bruke DHL som leveringsmetode. Det avhenger av frakt kostnader. Vi vil velge den billigste.

I tre. Overvåkingsmetoder
 Når bestillingen er sendt, vil vi tilby EMS eller DHL sporing nei. og nettside til voi.Ci er to metoder for å få over informasjon fra oss,
 <1.> Besøk vår hjemmeside og re-login for å sjekke oppdatere statusen.
 <2.> Sjekk din e-post, for vi vil sende oppdatere statusen til din e-post adresse.
 Merk:. (.. Hvis du ikke kan sjekke det umiddelbart med sporing nei, Vennligst ta mer tålmodighet til å vente på den Po 'tiden er nødvendig Express Company gjøre opplasting)

Inn fire. Mislykket eller Feil Levering
 *** Vi er ikke ansvarlige for reshipment hvis du gitt oss feil eller ufullstendig adresse.
 *** Hvis du nektet å signere ordren, vil vi belastes 35% som håndtak avgifter, hvis pakken ble automatisk tilbake etter flere ganger uten hell levering (pga fraværende eller du gitt et galt eller ufullstendig leveringsadresse til oss), vil vi kreve 35% som levering avgifter
 *** For kunder som ikke får pakken innen 12 virkedager, vennligst ta kontakt med ditt lokale postkontor ASAPSempre kan du sjekke med det lokale postkontoret direkte med ditt ID-kort eller annen gyldig sertifikat og For informasjon kopi som du kan skrive ut når innlogging til din registrerte konto på vår hjemmeside.